UFC Vegas 78: Luque vs. dos Anjos – Matchkort, sändningstider och odds

Författare: Ralph Nordahl

Publicerad: 2023-08-11 00:07

En spännande helg väntar när UFC återvänder till hemmarenan Apex. I huvudmatchen ställs de erfarna welterviktarna Rafael dos Anjos och Vicente Luque mot varandra.

Rafael dos Anjos drabbar samman med Vicente Luque

I helgens main event kommer välrenommerade welterviktaren Rafael dos Anjos (32-14) att ta sig an den topprankade utmanaren Vicente Luque (21-9). Dos Anjos, tidigare mästare i lättvikt, går in i matchen med en färsk seger i bagaget efter att ha submittat Bryan Barberena i december förra året. Dock har han dessförinnan knockats mot Rafael Fiziev. För dos Anjos är denna match en möjlighet att återvända till den absoluta toppen och visa att han fortfarande är en kraft att räkna med.

Motståndaren Luque å andra sidan är ivrig att återta sitt momentum efter att ha stött på tuffa motgångar förra året, inklusive en hjärnskada som tvingade honom att ta en lång paus. Nu är han redo att återintroduceras till buren och försöka ta en imponerande seger. Med en imponerande arsenal av färdigheter och en stark vinnarinstinkt är Luque fast besluten att visa att han fortfarande är en av de bästa i divisionen.

Cub Swanson hoppas studsa tillbaka

I den delade huvudmatchen möter den erfarna veteranen Cub Swanson (28-13) den lovande talangen Hakeem Dawodu (13-3-1). Swanson, som senast besegrades av Jonathan Martinez via TKO, hoppas återupprätta sin status efter den motgången. Hans imponerande karriär har innehållit både höjder och dalar, och han kommer säkert att dra nytta av sin erfarenhet när han står inför en utmanande motståndare.

Dawodu, å andra sidan, kämpar också för att återhämta sig från en förlust mot Julian Erosa. Han hoppas nu ta en övertygande seger och visa sin kapacitet och fortsätta sin resa mot en framgångsrik karriär i UFC.

Matchkort, sändningstider och odds

Nedan ser ni matchkortet i sin helhet med galans sändningstider. Inom parentes finner ni oddsen för UFC-galan satta av Unibet. I denna länk finner ni fullständiga odds.

HUVUDKORT (Startar klockan 01:00 och sänds på Viaplay)

UNDERKORT (Startar klockan 22:00 och sänds på Viaplay och UFC Fight Pass)