Oddsen ute för supermatchen Daniel Cormier vs Brock Lesnar

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2018-09-29 00:00

Stjärnan Daniel Cormier är av många ansedd som en av de allra bästa inom UFC oavsett viktklass. Tidigare i somras blev den förre OS-brottaren dubbelmästare när han överraskande knockade tungviktsmästaren Stipe Miocic på UFC 226. Sedan tidigare innehar dessutom Cormier bältet i lätta tungviktsklassen.

Efter matchen mot just Miocic blev Cormier utmanad direkt i buren av WWE-stjärnan och förre UFC-mästaren Brock Lesnar. En match mellan de två giganterna förväntas ske under 2019 och lär enligt flesta tyckare bli en av nästa års stora höjdpunkter.

Unibet har släppt oddsen inför matchen mellan Cormier och Lesnar. Föga oväntat anser de Cormier vara favorit, men frågan är det existerar en viss underskattning av Lesnar. Den gigantiske Lesnar må ha ett record på 5 vinster och 3 förluster, men det ska nämnas att han bara har mött de allra bästa.

Lesnar ger 3.00 gånger pengarna

Unibet erbjuder Cormier till 1.35 medan en seger för Lesnar ger 3.00 gånger pengarna. Inte alls fy tokigt med chansspel på just 41-årige Lesnar, som trots ett tekniskt underläge kommer vara den betydligt större och starkare av dem två.

Lesnar gick senast match på UFC 200 då han kontrollerade och vann mot Mark Hunt på poäng. Cormier har i sin tur samlat ihop till 21 vinster och 1 förlust, och då räknas inte senaste förlustmatchen mot Jon Jones in som upphävdes med anledning av doping.

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här

Se fler av våra MMA speltips