UFC 245: Amanda Nunes är för bra för Germaine de Randamie

Speltips: Amanda Nunes Vs. Germaine De Randamie

  • Spelstopp: 2019-12-15 00:05
  • Odds Spelat: 2019-12-14
  • Match: Amanda Nunes Vs. Germaine De Randamie
  • Spel: Amanda Nunes via domslut
  • Units: 4/10
  • Odds & spelbolag:
  • VINST
5.00

Author: Johan Lorentzon

Published: 2019-12-14 7:20

Amanda Nunes Vs. Germaine De Randamie

Nunes+v+GDR stats

Historia

Amanda Nunes (18-4-0) har gått från klarhet till klarhet och är den kvinnan i MMA som är längsta vinstsviten. Hon har dessutom också den enda kvinnan som har bälten i två viktklasser och nu möter hon den fenomenala kickboxaren Germaine De Randamie (9-3-0).

Nunes har besegrat alla de bästa kvinnliga fighters under de senaste åren. Topp-fighters såsom Ronda Rousey (knockout), Valentina Shevchenko (domslut), Raquel Pennington (TKO, Cris Cyborg (KO) och då ska vi inte glömma hennes knockout vinst mot Holly Holm med en välriktad huvudspark.

De Randamie har inte samma resultat som Nunes inom MMA, men hon är en legend inom kickboxning där hon fortfarande är obesegrad. Hon har haft några kontroversiella matcher i UFC, men har för närvarande fem raka vinster och även hon en vinst över Holly Holm, där hon också vann det vakanta fjäderviktsbältet. Hon har dock en förlust mot Nunes på TKO sedan tidigare, men det var hela sex år sedan.

Matchbild

I förra matchen fick Nunes jobba hårt för att ta ned De Randamie på marken, men när matchen väl hamnade där var det i princip över. Vi har inte sett så mycket av Nunes grappling på senare tid, men det vi har sett är att hennes striking utvecklats. Den är både mer teknisk sen tidigare och hon slår stenhårt.

De Randamies tekniska striking bör dock vara på en helt annan nivå och kommer även ha fördel i räckvidd. Om Nunes kommer in och inte respekterar De Randamies striking kan det sluta illa, men det går åt båda hållen. Om “The Iron Lady” inte respekterar “The Lioness” kan det mycket väl sluta med att hon finner sig medvetslös på mattan.

Det är troligt att Nunes kommer testa sin striking mot De Randamie, men hon är heller inte dum och kommer ta matchen till marken som plan B. Väl på marken är det nog envägstrafik även om De Randamie nog också har förbättrat sin grappling och sitt försvar på marken.

Vinnare: Amanda Nunes via domslut som ger 5.00 på Betsafe

 

Amanda Nunes via domslut på 5.00
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPPTIPSTERMATCH/EVENTSPELTIPSODDS