UFC 252: Mycket bra spelvärde på Stipe Miocic i det tredje mötet mot Daniel Cormier

Speltips: Daniel Cormier vs. Stipe Miocic

  • Spelstopp: 2020-08-16 04:30
  • Odds Spelat: 2020-08-13
  • Match: Daniel Cormier vs. Stipe Miocic
  • Spel: Stipe Miocic som vinnare
  • Units: 7/10
  • Odds & spelbolag:
  • VINST
1.97

Author: Jaser Davari

Published: 2020-08-14 6:22

Daniel Cormier (22-2-0) vs. Stipe Miocic (19-3-0)

Stipe Miocic vs Daniel Cormier stats

Historia

Det blir tredje gången gillt dessa herrar möts i oktagonen. De är 1-1 i matcher där Stipe Miocic förlorade sitt bälte mot Daniel Cormier första gången de möttes och vann tillbaka det i returmötet. Båda matcherna slutat på knockout och det är mycket på prestige för båda herrarna. Miocic förlorade sitt bälte mot en fighter som kommer upp från viktklassen under, och Cormier tappade rätten att räkna sig till tvåbältesmästare när han förlorade returmötet senare.

Båda har alltså något att bevisa när de går upp mot varandra för tredje och antagligen sista gången. Cormier kommer från en vinst då han hunnit tagit sig en submission-vinst mot Derrick Lewis sedan han förlorade Miocic. Miocics däremot har inte gått match sedan han mötte Cormier och det innebär att han haft en längre paus från tävlandet då denna match gick i augusti 2019.

Matchbild

Båda har bra brottning, men Cormier besitter nog den mer offensiva brottningen medan Stipe använder den mer som försvar. Vilket i sin tur innebär att matchen nog kommer utspela sig större delen på fötterna.

Det som avslutade matchen senast var Miocics kroppsslag som han växlade till senare i matchen. Cormier hade inget direkt svar och det blev också den före detta dubbelmästarens fall. Cormier är smart och kommer antagligen ha justerat för kroppsslagen, men det viktigaste att ta från returmatchen är Miocics sätt att kunna ändra sin game plan under matchens gång.

Det är något som visar mästarkvalité. Cormier slår hårt och är farlig med sina krokar i klinchen, men stående borde Miocic ha fördelen då hans tekniska boxning är bättre. Kan Cormier ta matchen ned på marken så kan det mycket väl stanna där, men det är mer troligt Miocics försvarar nedtagningar och sedan kan vinna den stående biten, antigen genom knockout eller domslut.

Vinnare: Stipe Miocic via som vinnare (Oddset 1.97 på William Hill)

Stipe Miocic som vinnare på 1.97
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPPTIPSTERMATCH/EVENTSPELTIPSODDSUTFALL
24 Oct 20:30 Alexander Clausson Khabib Nurmagomedov vs. Justin Gaethje UFC 254 Under 4.5 ronder
1.53
William Hill
24 Oct 20:00 Alexander Clausson Robert Whittaker vs. Jared Cannonier UFC 254 Robert Whittaker vinner
1.90
William Hill
24 Oct 18:00 Alexander Clausson Ion Cutelaba vs. Magomed Ankalaev UFC 254 Ion Cutelaba vinner
3.50
William Hill