UFC on ESPN+ 20: Stevie Ray kommer avsluta Michael Johnson

Speltips: Michael Johnson Vs. Stevie Ray

  • Spelstopp: 2019-10-26 16:00
  • Odds Spelat: 2019-10-26
  • Match: Michael Johnson Vs. Stevie Ray
  • Spel: Stevie Ray via avslut
  • Units: 3/10
  • Odds & spelbolag:
  • FÖRLUST
8.00

Author: MMABetz

Published: 2019-10-26 12:27

Michael Johnson Vs. Stevie Ray

Historia

Det är ett veteranmöte i Singapore för att skaffa sig lite momentum. På ena sidan står Michael Johnson (19-14-0) och på andra sidan står Stevie Ray (22-9-0).

Johnson har en hel rad kvalitéer, men har till trots haft en rätt blandad karriär där han vunnit över fighters som Joe Lauzon, Gleison Tibau och Dustin Poirier. Han är dessutom den senaste fightern som lyckades slå Tony Ferguson. Dock har han förluster mot Khabib Nurmagomedov och Justin Gaethje. Han förlorade sin senaste match mot Josh Emmett på knockout, en match som han såg bra ut tills han blev träffad av Emmets höger.

Ray har förlorat tre av sina fyra senaste matcher. Han blev armbågad medvetslös av Paul Felder och förlorade sedan ett domslut mot Kajan Johnson. Senaste matchen förlorade han på knockout mot Leonardo Santos, men har också en domslutsvinst mot Jessin Ayari mellan förlusterna.

Matchbild

Det här kommer bli en match där större delen av kampen kommer utspela sig stående och även en som kommer inledas rätt jämt. Ray har kraftövertaget och är nog inte blyg för att ta matchen till mattan om tillfälle ges. Dock är det högst tveksamt om han kan ta matchen dit då Johnson borde ha ett tillräckligt bra nedtagningsförsvar för att kunna hålla sig stående. J

ohnson bör också ha snabbetsövertaget, men det beror också på vilken Johnson som dyker upp. Som skrivet tidigare är Johnson väldigt ojämn och har även en tendens att bli lite slarvig när han får självförtroende och ett slag kan vara skillnaden mellan vinst och förlust i MMA. Han har även visat tendenser att kunna bli indragen i slagdueller som han blev mot Gaethje något Ray borde kunna dra fördel av. Dessutom står nog Rays karriär mer på spel än vad Johnsons gör och det kan komma att ha en avgörande faktor. Skadade djur  som pressas är de som också är de farligaste och Ray kan nog exponera Johnsson i den senare delen av matchen, hitta in och träffa hårt.

Vinnare: Stevie Ray på avslut som ger 8.00 på Unibet

 

Stevie Ray via avslut på 8.00
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPPTIPSTERMATCH/EVENTSPELTIPSODDS