UFC on ESPN 6: Chris Weidman kommer submitta Reyes

Speltips: Chris Weidman Vs Dominick Reyes

  • Spelstopp: 2019-10-19 05:00
  • Odds Spelat: 2019-10-17
  • Match: Chris Weidman vs. Dominick Reyes
  • Spel: Chris Weidman via submission
  • Units: 5/10
  • Odds & spelbolag:
  • FÖRLUST
6.00

Author: Johan Lorentzon

Published: 2019-10-17 4:23

Chris Weidman Vs Dominick Reyes

Reyes vs Weidman

Historia

Chris Weidman (14-4) är tillbaka efter ett års paus och har nu flyttat upp till lätt tungvikt. Den som välkomnar honom till de nya divisionen är Dominick Reyes (11-0-0) som fortfarande är obesegrad med hela 11 raka vinster.

Weidman är en före detta mellanviktsmästare men har haft det svårt sen han förlorade bältet mot Luke Rockhold. Av sina fem senaste matcher har han förlorat fyra, dock ska det sägas att det varit mot topp-motståndare som Yoel Romero, Gegard Mousasi och Jacare Souza. Senaste året har han haft problem med skador som hållit honom på bänken.

Reyes är som sagt helt obesegrad, men har fortfarande saker att bevisa i oktagonen. I sin debut knockade han Joachim Christensen och följde upp med att submitta Jeremy Kimball innan han efter det avslutade Jared Cannonier på TKO. Sina senaste två matcher har varit domslutsvinster mot Ovince Sait Preux och Volkan Oezdemir.

Matchbild

Många har länge undrat över hur Weidman skulle klara sig i lätt tungvikt då han är stor och har klippt mycket vikt för att nå ned till mellanvikt. Något som antagligen också påverkat honom inför matcherna.

Dock har han inte fått någon mjukstart då Reyes är en bra fighter, både stående och på marken. Weidman är dock den som kommer ha både bättre brottning och BJJ av de båda, medan Reyes på papper antagligen är bättre stående.

Weidman kommer vilja ta matchen till marken medan Reyes troligen kommer vilja ligga på utsidan och pricka med slag och bensparkar. Weidman är dock en av de bästa brottarna i divisionen och är nog dessutom desperat att få en seger. Något som gör att han nog kommer gå tillbaka till vad han är bäst på – brottningen. Reyes kommer kunna hålla det stående ett tag, men Weidmans press kommer nog i slutändan bli för mycket. Väl på marken kommer Reyes få det svårt då Weidmans grappling är några nivåer över hans.

Vinnare: Chris Weidman via submission som ger 6.00 på Betfair

Chris Weidman via submission på 6 ggr pengarna
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPPTIPSTERMATCH/EVENTSPELTIPSODDS