UFC Orlando – speltips: Jack Hermansson vinner med kort notis

Speltips: Jack Hermansson vs Roman Dolidze

  • Spelstopp: 2022-12-04 03:00
  • Odds Spelat: 2022-11-29
  • Match: Jack Hermansson vs Roman Dolidze
  • Spel: Jack Hermansson
  • Units:
  • Odds & spelbolag:
1.53

Författare: Alexander Clausson

Publicerad: 2022-12-01 3:18

UFC Orlando närmar sig och på huvudkortet kommer svensk-norska Jack Hermansson kliva in i buren. Ta del av breakdown och speltips i artikeln nedan.

Jack Hermansson

Den ursprungliga tanken var att Hermansson skulle ställas mot Derek Brunson, som återfinns på placering nummer fem sett till UFCs officiella mellanviktsranking. Brunson drog sig ur drabbningen och den hajpade fightern Roman Dolidze klev in som ersättare.

Dolidze har ett bra matchfacit, men ställs nu mot tuffare motstånd än någonsin tidigare. Georgiern har vunnit fem av sex matcher i UFC. Karriärens mest noterbara vinst kom troligtvis i samband med Dolidzes senaste fight. Då besegrades Phil Hawes via slag i matchens första rond. UFC-förlusten kom mot Trevin Giles via enhälligt domslut. Hans totala matchfacit lyder 11-1-0.

Hermansson har hunnit bli något av en veteran i UFC och har hunnit gå 15 matcher i organisationen. Uddevallasonen har plockat hem vinster mot namn som Kelvin Gastelum och Ronaldo Souza. Han har aldrig förlorat mot en fighter som inte varit rankad i organisationen vid något tillfälle. Han har gått till domslut mot Marvin Vettori och förlorat via delat domslut mot Sedan Strickland.

Hermansson och Dolidze är jämngamla. Dolidze är längre och har bättre räckvidd. Trots att utövarna uppskattar en stående fight har de båda bakgrund inom grappling. Hermansson har tränat brottning i Uddavalla och  Dolidze har tränat sambo och BJJ sedan unga år. Den sistnämnda har tagit hem guld i samband med ADCC Asia & Oceania Champion.

Hermansson är van vid ett annat tempo inne i buren och erfarenheten kommer vara en viktig faktor inför helgens fight. Hermansson är tekniskt bättre på fötterna, han har bättre kondition än sin motståndare. Han har bättre fight-IQ och en fördel på kanvasen. Dolidze har en fördel när det kommer till kraft och styrka, men undertecknad har svårt att se hur Dolidze skulle avsluta Hermansson natten till söndag.

Med ovanstående faktorer i åtanke ser undertecknad en vinst för Hermansson framför sig. Antingen via domslut eller submission.

Slutsats

Jack Hermansson vinner – 1.53 gånger insatsen tillbaka. 

Jack Hermansson vinner - 1.53
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPP TIPSTER MATCH/EVENT SPELTIPS ODDS