UFC Raleigh: Den forne mästaren JDS kommer knocka Curtis Blaydes

Speltips: Junior Dos Santos vs. Curtis Blaydes

  • Spelstopp: 2020-01-26 05:00
  • Odds Spelat: 2020-01-24
  • Match: Junior Dos Santos vs. Curtis Blaydes
  • Spel: Junior Dos Santos via knockout
  • Units: 5/10
  • Odds & spelbolag:
  • FÖRLUST
4.33

Author: Johan Lorentzon

Published: 2020-01-25 5:53

Junior Dos Santos (3.00) Vs. Curtis Blaydes (1.40)

Blaydes-vs-JDS

Historia

Två av de bästa tungviktarna kommer göra upp inne i oktagonen i Raleigh i North Carolina. Curtis Blaydes (12-2-0 (1) och den forna mästaren Junior Dos Santos (21-6-0) ställs mot varandra och har båda siktet på Stipe Miocics bälte.

Blaydes har som många andra fått känna på Francis Ngannous släggor till händer, men har efter sin förlust skaffat sig två raka vinster. Den ena mot Justin Willis, en match där Blaydes visade upp sin dominanta brottning och vann matchen på enhälligt domslut. Senaste vinsten kommer mot Shamil Abdurkhimov, en match Curtis vann på TKO.

Dos Santos har även han fått känna på Ngannous händer, en förlust som bröt Dos Santos vinst-streak på tre raka vinster. Efter förlusten har han suttit på bänken med en infektion i benet som också tvingade honom att dra sig ur matchen mot Alexander Volkov. Santos siktar nu på gå tillbaka till sitt gamla jag och börja vinna på knockouter igen.

Matchbild

Att Dos Santos kommer leta efter en knockout är inte svårt att gissa sig till då han är den bättre stående fightern. Detta är nog något Blaydes också förstått och kommer jaga nedtagningar från det att rondklockan klämtar. Allt kommer därför handla om Dos Santos nedtagningsförsvar.

Blaydes har bra nedtagningar vilket vi såg i matchen mot Willis, men Dos Santos har också varit där inne med de bästa och visat upp exceptionellt nedtagningsförsvar. Gissningsvis kommer matchen sluta med att Dos Santos försvar nedtagningar och sen hittar en öppning i andra eller tredje ronden där han kan sänka Blaydes. Dos Santos tekniska boxning är trots allt den bästa i divisionen och det krävs bara en liten lucka för att han ska kunna hitta in.

Vinnare: Junior Dos Santos va KO/TKO som ger 4.33 på William Hill

Junior Dos Santos via KO/TKO på 4.33
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPPTIPSTERMATCH/EVENTSPELTIPSODDS