UFC Raleigh: RDA är numret för stort för Michael Chiesa

Speltips: Michael Chiesa vs Rafael dos Anjos

  • Spelstopp: 2020-01-26 04:00
  • Odds Spelat: 2020-01-25
  • Match: Michael Chiesa vs Rafael dos Anjos
  • Spel: Rafael dos Anjos via domslut
  • Units: 8/10
  • Odds & spelbolag:
  • FÖRLUST
2.60

Author: Johan Lorentzon

Published: 2020-01-25 8:52

Rafael Dos Anjos (1.40) Vs. Michael Chiesa (3.05)

Michael-Chiesa-vs-RDA

Historia

Michael Chiesa (16-4-0) satsar på ännu en vist i welterviktsdivisionen och denna gång är det den före detta lättviktsmästaren Rafael dos Anjos (29-12-0).

Rafael dos Anjos har haft blandat resultat sedan han gick upp till weltervikt, men då har hans motstånd inte heller varit några duvungar. De han har förlorat mot är Colby Covington och den nuvarande mästaren Kamaru Usman. Han har dock också tagit en briljant submission-vinst mot Kevin Lee, men kommer från en domslutsförlust mot Leon Edwards.

Chiesa har haft problem med bantningen efter han blev utdragen av Kevin Lee och Anthony Pettis, därav han bestämde sig för att prova vingarna i weltervikten istället. Detta verkar också varit rätt val då han har hunnit med att submitta Carlos Condit och efter det dominerat veteranen Diego Sancez till en domslutsseger.

Matchbild

Chiesa styrkor ligger i hans grappling och han kommer försöka använda sin brottning för att få ned Dos Anjos på marken och ta matchen till en domslutsseger genom att hålla toppkontrollen. Att han drar ut Dos Anjos är dock inte så troligt då brasilianaren själv är en bra grappler. Antagligen också tillräckligt bra markförsvar för att minimera eventuell skada och sen kunna använda sin jiujitsu för att ta sig upp på benen igen.

Väl på benen är det Dos Anjos värld och kan han tvinga Chiesa att stå upp och boxas kommer vågen tippa över åt brasilianarens håll. Däremot ska det påpekas att Dos Anjos inte har avslutat någon stående sen 2015, så det är nog större chans att det blir en domslutsseger.

Vinnare: Dos Anjos via domslut som ger 2.60 på William Hill.

Rafael dos Anjos via domslut på 2.60
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPPTIPSTERMATCH/EVENTSPELTIPSODDSUTFALL
27 Sep 06:45 Alexander Clausson Israel Adesanya vs. Paulo Costa UFC 253 Paulo Costa vinner
2.4
William Hill
27 Sep 06:00 Alexander Clausson Jan Blachowicz vs. Dominick Reyes UFC 253 Jan Blachowicz vinner
3.30
William Hill