UFC Vegas 42 – speltips: Max Holloway vinner via avslut

Speltips: Max Holloway vs. Yair Rodriguez

  • Spelstopp: 2021-11-12 23:55
  • Odds Spelat: 2021-11-10
  • Match: Max Holloway vs. Yair Rodriguez
  • Spel: Max Holloway via avslut
  • Units:
  • Odds & spelbolag:
2.10

Författare: Alexander Clausson

Publicerad: 2021-11-11 11:50

Det är snart dags för UFC Vegas 42 och i huvudmatchen kommer den tidigare fjäderviktsmästaren Max Holloway ställas mot Yair Rodriguez. Ta del av speltips i artikeln nedan.

Max Holloways volym kommer dränka Yair Rodriguez

Holloway kommer senast från en mycket imponerande vinst över Calvin Kattar. Den förstnämnda träffade sin motståndare med 445(!) signifikanta slag, över drabbningens fem ronder. Drabbningen är ett tydligt exempel på vad som händer när Holloway får möjlighet att fokusera på sin striking. Amerikanen är den främsta boxaren i divisionen och det är framförallt via volym som Holloway bryter ned sina motståndare.

Rodriguez har tre submission-vinster från ett tidigare skede av sin karriär, men har haft fullt fokus på sin striking i samband med hans senaste matcher. Jag misstänker även att mexikanens självförtroende är tillräckligt gott för att stå och veva mot Holloway.

Rodriguez sågs som ett framtidsnamn inom organisationen och han är en väldigt bra fighter. Enligt mig är han dock inte bältesmaterial och han spenderade för många år som inaktiv. 29-åringen har inte klivit in i buren sedan 2019 och han har endast gått tre matcher sedan 2017. En av dessa drabbningar pågick i 15 sekunder.

Tre viktiga faktorer som talar för Holloway:

  • Holloway kommer inte behöva tänka så mycket på grappling och försvar mot nedtagningar.
  • Den tidigare mästarens volym är ojämförbar i divisionen och Rodriguez kommer inte kunna svara på Holloways press.
  • Rodriguez inaktivitet och bur-rost talar inte till mexikanens fördel.

Holloway är och bör vara storfavorit inför helgens drabbning, men det finns inget spelvärde i det raka vinnaroddset 1.15. Vi sneglar istället åt spelet för vinst via avslut. Med tanke på de ovanstående faktorerna så ser jag det som troligt att Holloway lyckas avsluta Rodriguez, inom fem ronder. Det känns som att oddsmakarna har lagt för stor vikt vid Holloways fyra senaste matcher, som alla slutat via domslut. Den tidigare mästarens karriär är full av avslut via TKO och svåravslutade fighters som Brian Ortega och Jose Aldo har fallit för Holloways framfart.

Slutsats

Speltips: Max Holloway besegrar Yair Rodriguez via avslut – 2.10 gånger insatsen tillbaka.

Max Holloway via avslut - 2.10
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPP TIPSTER MATCH/EVENT SPELTIPS ODDS