Veckans spelkupong: Fyra säkra matcher – betta som oss och vinn pengar

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2019-04-20 00:00

UFC Fight Night 149 är bara runt hörnet. Därför har det blivit dags för att presentera den här veckans spelkupong. Oddsen är hämtade från ComeOn.

Islam Makhachev vs Arman Tsarukyan

Arman är en riktig doldis och även om det är svårt att tippa doldisar så vet vi ju ganska mycket om Islam. Makhachev är en av Khabib Nurmagomedovs träningspolare och precis som sin vän så är Islam en väldigt duktig grappler. Han är otroligt stark och intelligent som fighter. Hans record står på 17-1.

Arman har också ett fint record på 13-1 men har aldrig tävlat i UFC tidigare. Att ställas mot Islam i Ryssland direkt är en uppgift som blir för svår att bemästra för 22-åringen.

Spel på Makhachev ger 1.24ComeOn.

Alexander Yakovlev vs Alex da Silva

Kort fattat så är Yakovlev steget före när det kommer till UFC-rutin och tidigare meriter. Men den gamle ryssen har varit borta från sporten i cirka tre år och ställs nu mot en UFC-debutant som många tror är framtiden.

Silva är bara 23 år gammal och har redan ett record på 20-1. En seger för Silva är ett smart spel.

Ni kan läsa mer om vad vi tror om Yakovlev vs Silva här.

ComeOn ger 2.25 för seger för Silva.

Antonina Shevchenko vs Roxanne Modafferi

Modafferi är MMA-veteran och har betydligt fler år bakom sig inom sporten än sin motståndare. Men hur bra än Modafferi är på marken så är hon riktigt inte i topp när det kommer till fysik. När det kommer till styrka och snabbhet ligger hon nämligen klart efter.

Antonina är syster till mästaren Valentina och har inte helt ologiskt även hon jättebra thaiboxning. Vi tror starkt på att Shevchenkos atletiska förmåga och thaiboxning kommer bli avgörande.

Glöm inte att ta del av vår speltips-artikel för Shevchenko vs Modafferi här.

Seger för Shevchenko ger hela 1.25 gånger pengarna på ComeOn.

Sergey Pavlovich vs Marcelo Golm

Pavlovich får här en ny chans – han gjorde debut förra året och ställdes då mot en hungrig Alistair Overeem som gav honom hans allra första förlust. Nu på hemmaplan har Sergey alla förutsättningar för att lyckas.

Motståndaren, brassen Golm, har inte riktigt det som krävs på den här nivån. 22-åringen har ett record på 6-2 där de två förlusterna också är hans senaste.

Pavlovich avancerar troligen i helgen till ett record på 13-1.

ComeOn ger 1.35 för seger för Pavlovich.

Kombinationsspel

Ett kombinations spel med samtliga tre spel på ComeOn genererar i ett odds på 4.74. Det vill säga, satsa 100 kronor och du vinner totalt 474 kronor.

Sätt in 100kr på ComeOn, spela för 900kr!
Ta del av erbjudandet här

Se fler av våra MMA speltips