UFC Köpenhamn: Jack Hermansson kommer vinna via submission

Speltips: Jack Hermansson vs Jared Cannonier

  • Spelstopp: 2019-09-28 20:30
  • Odds Spelat: 2019-09-25
  • Match: Jack Hermansson vs Jared Cannonier
  • Spel: Jack Hermansson vinnare via submission
  • Units: 5/10
  • Odds & spelbolag:
  • FÖRLUST
2.45

Författare: Johan Lorentzon

Publicerad: 2019-09-26 6:11

Historia

Kvällens huvudmatch står ingen annan än vår egen Jack ”The Joker” Hermansson (20-4-0) för när han går upp mot Jared Cannonier (12-4-0). Hermansson har visat framfötterna i UFCs mellanviktsdivision och har avslutat fighters som Thales Leites, Gerald Meershaert och David Branch. Hans senaste vinst var dock den största fjädern i hatten då han inte bara vann mot Jacare Souza, utan var även väldigt nära på att submitta den dekorerade grapplern.

Jared Cannonier har hoppat runt i hela tre viktklasser och kommer från en vinst i mellanvikt över ingen mindre än Anderson Silva, där han vann på TKO efter att ha sparkat sönder brasilianarens ben. Även han har en vinst över David Branch och har knockat folk i alla tre viktklasser han tävlat i.

Matchbild

Cannonier slagstryka tycks inte påverkas av alla hans hopp i viktklasserna. Han verkar kunna släcka vem som helst i tungvikt så väl som mellanvikt. Det som dock syns i de lägre viktklassrna är att han är snabbare och explosivare. Hermansson ess borde vara på marken och kan just nu mycket väl ha den bästa gijotinen i UFC. Det finns förstås alltid en fara på fötterna mot någon som Cannonier, men Hermanssons stående del är inte heller något att leka med. Den är framförallt väldigt svårläst då han aldrig står rakt framför dig, utan rör sig hela tiden i alla led. Attackerna kommer dessutom från konstiga vinklar och det är oftast dessa som har knockat hans motståndare. Man skulle mycket väl kunna säga att han är mellanviktens Dominick Cruz vad gällande rörelse. Om det går till marken kommer Hermansson kunna ta vinsten, frågan är mer om det hamnar där på grund av en nedtagningen eller en nedslagning.

Vinnare: Jack Hermansson via submission, 2.45 på Betsafe

Få 100% upp till 500kr och tippa Hermansson på 2.45
Spela

FLER AKTUELLA SPELTIPS

SPELSTOPP TIPSTER MATCH/EVENT SPELTIPS ODDS