Khamzat Chimaev kan komma att möta Neil Magny

Författare: MMABetz

Publicerad: 2020-10-16 09:54

Khamzat Chimaev saknar fortfarande motståndare till sin nästa match. Neil Magny säger sig emellertid vara intresserad av att möta honom.

Magny ser ut att bli näste motståndare för Khamzat Chimaev

Svenske Khamzat Chimaev, 26, har imponerat enormt under sina tre matcher i UFC. Vinsterna och uppmärksamheten som tillkommit med dem har lett till att många inom MMA-världen har fått upp ögonen för honom. Chimaev har utnyttjat tiden i rampljuset genom att utmana stjärnor som Conor McGregor, Donald Cerrone och till och med regerande titelmästare som Kamaru Usman och Israel Adesanya. Ingen av dem har nappat.

Nu verkar det dock ha dykt upp en fighter som är intresserad av att möta Chimaev. I en intervju med ESPN sa Neil Magny att han hoppas på en match mot Stephen ”Wonderboy” Thompson eller Michael Chiesa härnäst, men att han antagligen skulle acceptera att slåss mot Chimaev också, om han blev tillfrågad. Han sa även att han skulle vilja gå en match till i år.

I would love to fight one more time this year. Ideally a fight against Chiesa or Wonderboy makes the most sense, but these guys are MIA. So taking on the biggest prospect is the next best option.

Chimaev var snabb med ett svar.

Khamzat Chimaev svarar Neil Mahny

Om Magny

Niel Magny, 33, har vunnit tre matcher i följd, med vinster mot Li Jingliang, Anthony Rocco Martin och UFC:s welterviktsmästare Robbie Lawler. Han har ett professionellt MMA-record på 24 vinster och 7 förluster. 14 av de vinsterna har varit via domslut, 7 via knockout och 3 via submission.

Tycker du att Neil Magny skulle vara en lämplig motståndare för Khamzat Chimaev?