UFC Vegas 42 Free Fight: Se Max Holloway vs. Calvin Kattar

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2021-11-09 16:19

Nu har UFC publicerat fjäderviktsmatchen mellan den tidigare mästaren i divisionen Max Holloway och Calvin Kattar. De två möttes i januari det här året i en kamp som slutade i en enhällig beslutsseger för Holloway. Holloway möter Yair Rodriguez till helgens UFC-gala i Las Vegas.

Max Holloway mosar Calvin Kattar

Det blev minst sagt en blodig kväll för den amerikanske UFC-fjäderviktaren Calvin ”The Boston Finisher” Kattar (22-5) den 16 januari. Där klev han in i huvudmatchen mot den forne titelhållaren i viktklassen Max ”Blessed” Holloway (22-6) i en kamp som kunde ha lett Kattar till en titelutmaning. Så blev dock inte fallet. I stället för att få fira in segern och en framtida bälteskamp slutade hans saga den kvällen på riktigt hemska manér. Genom fem ronder massakrerade Holloway sin motståndare, som vid matchens slut efterliknande ett vattenfall av blod i ansiktet.

Nu till helgen går UFC Vegas 42 av stapeln i organisationens egna arena APEX. Där kommer Holloway ytterligare en gång få göra entré i en huvudmatch när han ställs mot den mexikanske fightern Yair ”El Pantera” Rodriguez (13-2, 1 NC). Inför mötet har UFC sett det som lämpligt att publicera en av Holloways tidigare kamper till deras YouTube-kanal. Valet föll på hans åderlåtande av Kattar i början av året.

Se Max Holloway vs. Calvin Kattar i videon nedan!