Sean O’Malley om Sean Strickland: Galen och psykopat

UFC

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2021-12-10 16:04

UFC-bantamviktaren Sean O’Malley säger sig inte vara intresserad i att tävla under samma gala som mellanviktaren Sean Strickland. Enligt O’Malley, skall den tyngre av de två Seans vara en galen psykopat.

Sean O’Malley kritiserar Sean Stricklands mentala tillstånd

Det hör inte till vanligheterna att en MMA-fighter bär sin rädsla för en kollega på armsleven. Knockoutartisten i UFC:s bantamviktsdivision ”Suga” Sean O’Malley (14-1) bär dock inte på några skrupler när det kommer till att blotta sina tankar om mellanviktaren i organisationen Sean ”Tarzan” Strickland (24-3). Strickland har fått ett rykte om sig att vara en smått irrationell person. Slagsmål i gymmet, hot mot fansen på sociala medier och en förkärlek till våld har format bilden av en man med aggressionsproblem.

O’Malley säger sig vara rädd för sin namnlike kollega i UFC. I en intervju nyligen förklarar ”Suga Sean” att han inte har något intresse i att gå en kamp under samma gala som Strickland. Om O’Malley själv får välja, skulle han hålla sig så långt borta från ”den galne psykopaten” som möjligt.

Oh, I can’t get on the Sean Strickland card. I am scared that he might fucking murder me. Like actually, I probably would not want to be around that dude. He kind of seems like a fucking freak and psychopath. Like if he had a chance to kill someone, he probably would do it. So it’s like I wouldn’t even want to fight on that motherfucker’s card. He’d be like: ‘I cannot have two Seans on this card’.

Om man bortser från hans kampförmåga i buren finns det lite som är tilltalande med Strickland. För många var hans slagsmål med BJJ-mästaren Orlando Sanchez oförlåtligt. Med ursinniga slag och sparkar gav han sig efter sin träningspartner följande en grapplingutväxling. O’Malley har ännu inte gått en kamp på samma kort som Strickland. 27-åringens nästa kamp äger rum till helgen under UFC 269. Där ställs han mot Raulian Paiva (21-3) i ett bantamviktsmöte.