Joanne Wood vs. Alexa Grasso äger rum den 26:e mars

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2022-01-13 18:15

Flugviktskampen mellan Joanne Wood och Alexa Grasso har schemalagts för UFC-galan som äger rum den 26:e mars. De två var ursprungligen planerade att mötas i november förra året, dock förhindrade en skada på Grasso den matchen.

 Joanne Wood vs. Alexa Grasso möts i mars

Det första mötet i oktogonen mellan UFC-flugviktarna Joanne ”JoJo” Wood (15-7), tidigare vid namn Calderwood och Alexa Grasso (13-3) var tänkt att äga rum i november 2021. Wood hade förhoppningar om att kunna avsluta ett förlustfyllt år med en seger. Dock blev det mötet inte av efter att hennes motståndare Grasso skadat sig under träningen inför kampen.

Nu kommer rapporter om att de två kvinnorna skall mötas under UFC-galan planerad till den 26:e mars i stället. Den amerikanska kampsportsajten MMAJunkie.com förmedlar att de båda har skrivit under ett nytt matchkontrakt till det datumet. Utöver Wood vs. Grasso har även ytterligare två kamper blivit klara till den galan.

I herrarnas flugvikt kommer brasilianaren Matheus Nocilau (17-2-1) att ta sig an tjecken David ”The Undertaker” Dvorak (20-3). Kampen blir den fjärde i UFC för Dvorak, som hittills är obesegrad i organisationen. Även ett mellanviktsmöte är planerat att braka loss i oktogonen under galan när den obesegrade ryssen Aliaskhab Khizriev (13-0) och Tysklands Abusupiyan Magomedov (24-4-1) tar upp till kamp. De båda debuterar i UFC i och med matchen.