Thiago Moises vs. Guram Kutateladze till UFC 283!

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2022-11-04 10:04

En kamp i UFC:s lättviktsdivision är planerad mellan Thiago Moises och Guram Kutateladze till UFC 283 den 21:a januari nästa år. Galan blir den första numrerade för 2023. det blir även den första kampen för de båda sedan juni månad det här året.

Thiago Moises och Guram Kutateladze gör upp i oktogonen

En rafflande kamp mellan de två UFC-lättviktarna Thiago Moises (16-6) och Guram ”Georgian Viking” Kutateladze (12-3) är i görningen. Enligt rapporter skall de två ta sig an varandra udner det kommande årets första numrerade UFC-gala, UFC 283. Tillställningen, vilken är planerad att äga rum den 21:a januari, kommer ha en titelkamp i flugvikt mellan mästaren Deiveson ”Daico” Figueiredo (21-2-1) och den tidigare titelhållaren Brandon ”The Baby Assassin” Moreno (20-6-2) som huvudmatch.

Moises kommer in i det väntande mötet med en nyfunnen segerform. Efter att ha förlorat två matcher på raken under den andra hälften av 2021, tog sig den 27-årige brasilianaren en seger i sin enda match för det här året. Den kom mot amerikanen Christos ”The Spartan” Giagos (19-10) den 20:e juni. Kutateladze å sin sida har haft en bättre form, dock inte i hans senaste framträdande. Där förlorade han mot ryssen Damir Ismagulov (24-1) i juni månad, vilket även var georgierns första match på nästan två år.

Moises var den som själv la upp sin matchning med Kutateladze på Instagram.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Thiago Moises (@thiagomoisesmma)