Lista: Vem bör Daniel Cormier möta om Brock Lesnar inte återvänder till UFC

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2018-09-30 00:00

Daniel Cormier repar sig just nu efter den överraskande vinsten och titelerövringen mot Stipe Miocic på UFC 226. Dubbelmästaren och uppskattade UFC-personligheten Cormier förväntas mötas WWE-giganten Brock Lesnar under nästa år.

En stor match i dubbel bemärkelse. Som MMABetz redan rapporterat har Unibet redan gått ut med oddsen inför den matchen.

Men vad händer om Lesnar av någon anledning inte kan ta matchen? Här följer tre alternativ för Cormier att möta istället.

1.Alexander Volkov

Den ryske och mycket långe Volkov har sakta och diskret jobbat sig upp i tungviktsdivisionen. Han gör inte mycket väsen av sig utanför buren men har numera samlat till sig riktigt starka vinster mot meriterade namn. Volkov har fyra raka segrar i ryggen och möter på UFC 229 amerikanen Derrick Lewis. En seger där kommer betyda mycket.

2. Stipe Miocic

Det vore inte helt osannolikt om Miocic faktiskt fick en direkt returmatch. Miocic var trots allt den mest framgångsrike tungviktaren någonsin med sina tre titelförsvar. Hade det inte varit för just Lesnar så hade det med stor säkerhet varit just en rematch mellan Miocic och Cormier som UFC hade jobbat för. Kanske blir det så ändå.

3. Jon Jones

Nu när Cormiers stora rival Jon Jones är fri att fightas igen efter dopingavstängning så är en tredje match mellan dem två nära till hands. Jones har länge pratat om att gå upp till tungviktsklassen och hade, om det inte vore för sina dopingproblem, varit den som fått möta Miocic istället för Cormier. Att få besegra Cormier en tredje gång men i tungvikten lockar nog Jones oerhört mycket.

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här

sc name=”end news”]