Alexander Gustafsson: ”Jag möter vem som helst, det spelar ingen roll!”

Författare: Jaser Davari

Publicerad: 2018-07-24 00:00


Under helgen kom det tråkiga beskedet att Alexander ”The Mauler” Gustafsson är skadad. I går medverkade han i Ariel Helwanis nya show på ESPN och pratade ut om skadan och framtiden.
– Jag möter vem som helst. Vem som helst. Det spelar ingen roll, meddelar Alexander ”The Mauler” Gustafsson i intervjun som ni kan se längst ner i artikeln.

Det har inte gått som på räls vad gäller MMA-karriären den senaste tiden för vår svenske superstjärna. Efter den oerhört imponerande segern mot Glover Texeira i maj förra året – har Gustafsson dragits med skador och avhoppade motståndare. Senast var det Volkan Oezdemir som blev skadad och ställde in – och senare visade det sig att även Alexander Gustafsson var skadad.

Detta fick Daniel Cormier, som för tillfället har två mästarbälten, att skriva ett uttalande och håna Alexander Gustafssons nya image. Även den senaste utmanare Anthony Smith valde att kalla skadan för ironisk. ’The Mauler’ själv berättar för Ariel Helwani att han inte läst meddelandet men berättar att det är sådana ord som ger honom bränsle.

”Jag ska motbevisa alla. Det går inte min väg nu. Det är alltid något som sätter stopp och det gör mig helt frustrerad. Det du precis sa gjorde min kväll, jag ska motbevisa alla som tvivlar” säger en märkbart frustrerad Gustafsson.

Här kan du ta del av hela interjun med svensken: