Se Mirko Cro Cop Filipovic nya superkropp – anklagas för doping

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2019-02-16 00:00

Det återstår inte många timmar för än Bellator 216 kommer att gå av stapeln på Mohegan Sun Arena i Uncasville, Connecticut. Huvudmatch för galan står mellan Paul Daley och Michael Page. En hatmatch av hög rang. Läs mer om vårt speltips för den fighten här.

En annan fight på galan är den i tungvikt mellan legendaren Mirko ”Cro Cop” Filipovic och populäre Roy Nelson. Det är ett möte mellan två åldrande herrar som sett sina bästa dagar passera i backspegeln. Nelson kommer från två raka förluster medan Cro Cop faktiskt vunnit nio raka matcher – flera av dem mot tveksamt motstånd.

”Läkarna gjorde honom starkare”

Inför matchen har bilder på Filipovic läckt ut på sociala medier. Och den kroatiske MMA-stjärnan ser ut att vara i bättre form än någonsin. Med tanke på att han hunnit bli 44 år gammal så är många skeptiska till om metoderna till den nya superkroppen varit tillåtna.

Nelson har själv inför matchen påpekat detta faktum och går så långt som att hävda att Cro Cop faktiskt är dopad om man ska tolka hans ord rätt.

I mean, he definitely has doctors that make him better and stronger, faster. I think, even, he left the UFC because of that. Because he had doctors that are making him better and stronger.

Vad tycker ni själva? Avgör själva utifrån bilderna nedanför.

Hur som helst kommer fighten mellan Nelson och Filipovic att bli av i natt. Galan sänds på Paramount Network Sverige.

Se fler av våra MMA speltips