in , ,

Superskräll på Bellator 214 – talangfulle Aaron Pico blir brutalt knockad

Det var inte många som trodde på det men MMA har en förmåga att överraska när man minst anar det. Supertalangen Aaron Pico förlorade brutalt på knockout mot underdogen Henry Corrales under nattens Bellator 214.

Pico är en mycket ung fighter som lovordats av massvis av experter och fighters. Den 22-årige talangen blev redan i tonåren kontrakterad av Bellator och har sedan dess haft stora framgångar i så väl brottning som boxning.

Efter en tidig plump i proffsdebuten så hade Pico radat upp fyra raka segrar, alla på knockout i första ronden.  Att som fjäderviktare avslutade sina motståndare så tidigt och så många ofta är inte alls vanligt. Däremot har dock inte motståndet alltid varit det bästa.

Skyhöga odds på Corrales

Tidigare i natt fick han dock ett beskedligt test i form av Henry Corrales som har över 20 proffsmatcher på kontot. Trots att Pico är grön inom sporten så menade en betydande majoritet att Pico skulle köra över Corrales. Oddset för en Corrales-seger var 5.37 på amerikanska bettingsidor, medan Pico gav så lite som 1.17.

Pico började matchen bra och fick snabbt träff på Corrales som föll. Men Corrales är erfaren och lyckades behålla lugnet. Samma kan man inte säga om Pico som blev något för exalterad och gick in för att avsluta. Det skulle han definitivt inte ha gjort. Som ni kan se i klippet nedanför släckte Corrales lysena på Pico fullständigt.


Mer nyheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *