Dana White sågar Floyd Mayweather vs. Logan Paul

Författare: MMABetz

Publicerad: 2020-12-11 10:47

I helgen blev det känt att Floyd Mayweather tänker göra ytterligare en comeback för att gå en match mot Youtube-stjärnan Logan Paul. Mötet kallas för en ”superuppvisningsmatch”. Nu har UFC:s president Dana White uttalat sig om den kommande matchen.

White inte imponerad av matchningen

Nyhetssidan MMAJunkie har frågat UFC:s president Dana White vad han tycker om den kommande matchen mellan Logan Paul och den forne boxningsvärldsmästaren Floyd Mayweather. De frågade även var han anser att sporten boxning befinner sig för tillfället. White svarade att Mayweather vs. Paul är allt man behöver känna till för att veta var boxningen befinner sig idag. Att någon som har fått stryk av en tv-spelsunge från England sedan ska få möta Mayweather:

When people ask me, ‘What’s the state of boxing right now?’ That’s where it’s at. Didn’t that kid get beat up by the [expletive] video game kid from England, and now he’s going to fight Floyd Mayweather?

Logan och Jake

För några år sedan övergick Logan Paul och hans lillebror Jake övergick till boxning. Tidigare var Jake skådespelare och Youtube-kändis. Han har bland annat spelat Dirk i Disney Channels tv-serie Bizaardvark. Logan Paul är också aktiv på Youtube och har haft en podcast. Precis som sin bror är han
också skådespelare, och har bland annat synts i filmerna Valley Girl och The Thinning. Bröderna har tagit boxningsvärlden med storm, på gott och ont, kanske. På Tyson vs. Jones-galan knockade Jake den forna NBA-spelaren Nate Robinson.

Logan gjorde sin ”professionella” boxningsdebut mot en annan Youtube-stjärna, KSI. Matchen ägde rum i november och Logan förlorade via enhälligt domslut.

ZUFFA Boxning

White har planer om att börja arbeta med boxning med företaget ZUFFA Boxing, men det projektet har inte kommit igång ännu. Om det gör det ska man inte förvänta sig att White och hans medarbetare kommer att anordna ”superuppvisningsmatcher” av det här slaget.