Daniel Cormier accepterar Ilir Latifis utmaning om bältet

Författare: Jaser Davari

Publicerad: 2018-07-26 00:00

Svensk MMA har verkligen varit på tapeten den senaste tiden. Allt från Ilir Latifis inställda match mot Glover Texeira till Alexander Gustafssons skada. Nu verkar det dock som att de negativa vindarna har vänt – eller vad sägs om att Daniel Cormier accepterar Ilir Latifis utmaning från igår.

Utmaningarna till dubbelmästaren ”DC” har bokstavligen haglat in sedan vinsten mot Stipe Miocic. Dock har Cormier själv valt att avfärda majoriteten av dessa – förutom två stycken. En från Corey Anderson och en från Ilir Latifi.

Den senare av dessa två, Ilir Latifi, gick under gårdagskvällen ut och hånade mästaren och meddelade att ”DC” duckar honom för att få enklare matchningar – och ville ha tillbaka Jon Jones.

Detta fick direkt gehör från Cormier som svarade Latifi kort och gott att han kan få matchen. Bara han säger en tid och ett datum. Något som Latifi självklart inte var sen med att besvara.

Det är vad vi kallar att hajpa en match. Nu är det bara att hålla tummarna för att UFC lyssnar på de båda herrarna och bokar in matchen. Om det sker? Kanske. Det är mer troligt nu än för två dagar sedan i alla fall.

Vad anser ni? Har Ilir en chans mot Daniel Cormier? Kommentera gärna på vår Facebook-sida.