Bellator London 2: ”MVP” och Sören Bak favoriter inför helgens gala

Författare: Alexander Clausson

Publicerad: 2019-11-21 18:00

Till helgen arrangerar Bellator ytterligare en av sina europiska galor och den här gången besöker organisationen London, England. I galans huvudmatch kommer Michael ”Venom” Page ta sig an Giovanni Melillo och Danmarks Sören Bak kommer genomföra sin Bellator-debut.

”MVP vs. Giovanni Melillo”

”MVP” har gått majoriteten av karriärens  sexton matcher i organisationen och har endast blivit besegrat vid ett tillfälle. Förlusten kom mot Douglas Lima, som lyckades avsluta ”MVP” via ’knockout’ i matchens andra  rond. Page har växt fram till en av organisationens största namn, mycket på grund av hans ’striking’-tekniker och spektakulära avslut.

Melillo hoppar in som ersättare på kort varsel och galans huvudmatch blir även italienaren debut i organisationen. 34-åringen har ett totalt matchfacit på 13-4 och har mestadels testat sina kunskaper på mindre galor runt om i Europa.

Page är kortets stora favorit och ett rakt vinnarspel på engelsmannen ger endast 1.10  gånger insatsen tillbaka.

Sören Bak vs. Terry Brazier

Den tidigare ’Cage Warriors’-mästaren Bak skrev på för Bellator i slutet av september och kommer senast från en vinst via mot Morgan Charriere. Fem raka vinster blev det i ’Cage Warriors’ och dansken innehar ett totalt matchfacit på 12-1.

Motståndare Terry Brazier har hunnit med ett par matcher i organisationen och kommer senast från en vinst via ’submission’ i juni. Engelsmannen har ett totalt matchfacit på 11-2 och båda karriärens förluster kom via avslut (en ’knockout’, en ’submission’)

Mötet mellan dansken och engelsmannen är den jämnaste på huvudkortet enligt oddssättarna. Bak är dock en knapp favorit och ett spel på honom ger just nu 1.53 gånger pengarna tillbaka vid vinst.

Bellator London 2: Oddsen

Via ’Best Fight Odds’.

Michael Page 1.10 vs. Giovanni Melillo 6.50
Soren Bak 1.53 vs. Terry Brazier 2.50
Fabian Edwards 1.30 vs. Michael Shipman 3.45