Francis Ngannou varnar Tyson Fury: Tänk vad jag skulle göra mot dig

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2021-04-15 08:49

Den nykrönte tungviktsmästaren i UFC Francis Ngannou har inte ens lagt en månad bakom sig som titelhållare innan han går efter en av boxningens största profiler i Tyson Fury. Ngannou tog till Twitter under gårdagen för att föreslå att han skulle åsamka engelsmannen mycket smärta i en potentiell match de två emellan.

Francis Ngannou tar till Twitter

Francis ”The Predator” Ngannou (16-3) må ha sitt länge efterlängtade UFC-bälte runt midjan efter att ha knockat den tidigare tungviktsmästaren Stipe Miocic (20-4), men fokuset tycks ligga någon annanstans för fransmannen. En annan mästare i en annan sport är vad som intresserar Ngannou för tillfället i det engelske tungviktsboxningsfenomenet Tyson ”The Gypsy King” Fury (30-0-1, 21 KOs). Efter att Fury för ett tag sedan gick ut på sociala medier med ett spydigt uttalande gällande ”The Predator”, har Ngannou nu svarat engelsmannen på Twitter.

Vad skulle Ngannou kunna göra mot Fury?

I sitt inlägg lade Ngannou upp en bild på en blodig och blåslagen Fury. Fotot är från ”The Gypsy Kings” match mot svensken Otto Wallin (22-1, 14 KOs), som han besegrade via enhälligt beslut i september 2019. I den tillhörande frågar Ngannou att om Wallin kunde slå upp ett hiskeligt sår på Fury, vad tror då engelsmannen skulle hända om det var han själv som stod framför honom i ringen.

If this guy did this to you, what do you think I would do?

Boxningsvärlden är inget främmande för Ngannou, som inledde sin kampsportskarriär i hopp om att få kliva in i ringen. Dock var det i MMA som 34-åringen skördat sina segrar. Om det blir någon boxningsmatch för Ngannou framöver återstår att se. Att motståndet skulle bli superstjärnan Tyson Fury, verkar dock ganska så osannolikt i dagsläget, oavsett vad de diskuterar på Twitter.