Här är den nya Conor McGregor som ALLA pratar om i fightingvärlden!!

Författare: MMABetz

Publicerad: 2018-02-18 00:00

 

Conor McGregor var en stjärna redan när han började i UFC, dels som dubbelmästare i Cage Warriors, men även som en personlighet. Speciellt vi svenskar kommer ihåg honom extra mycket eftersom han gjorde sin UFC debut i Sverige i fighten mot Marcus Brimage som han vann redan i den första ronden. Därefter bjöd han oss på en riktig underhållande show i den efterkommande presskonferensen.

Det som särskiljer en idrottsman som kommer bli en superstjärna mot en vanlig är främst fightingstilen, om det är en stil som är attraktiv och spektakulär för publiken men även deras personlighet. Och exakt de attributen har enligt oss den nya UFC-fightern Israel ”Style Bender” Adesanya. Han kommer bli en superstjärna.

Den 28-årige Nigeria födde fightern som tävlar från Nya Zeeland gjorde sin debut förra veckan under UFC Australien där han levde upp till förväntningarna när han slog ut Rob Wilkinson i den andra ronden via TKO. För alla som inte kände till Israel Adesanya sen tidigare så märkte man ändå att denna kille är någon man måste hålla ögonen på i framtiden. Går man tillbaka och kollar hans rekord så har han ett perfekt MMA-rekord med 12 vinster och 0 förluster, men det som imponerar ännu mer är hans kickboxning och muaythai rekord som är 70 vinster, mot 6 förluster och 2 NC.

Han lyckades även skapa rubriker när han äntrade buren i sin UFC-debut mot Rob Wilkinson. Efter att ha fått klartecken av läkare, klättrar Adesanya upp till buren där han stannar vid själva ingången, och gör en rörelse som visar att han markerar sitt revir, alltså buren:

Här kommer också en highlight till alla er som inte har kunna kolla in alla hans skills ännu. För oss påminner han om en ung Jon Jones, vad säger ni?

Den här killen kommer ni se mycket mer av i framtiden, var så säkra på det, för det är vi!