in

Kommer Kamaru Usman fortsätta sitt segertåg?

Nigerianen, Kamaru Usman, hävdar att han är den fightern som motståndarna väljer att avstå från. Kanske med all rätt. Den “Nigerianska mardrömmen” är en helt fantastisk atlet och har just nu 12-1 i matcher och är en av de absolut bästa när det kommer till brottning i UFC. Usman kommer dock få sig en ordentlig utmaning nu när han ställs mot den tidigare titelutmanaren Demian Maia. 

Unibet: Kamaru Usman vinner matchen – 1.25 gånger pengarna.

Det har sett bra ut för Usman hittills i UFC då han fortsatt är obesegrad. Låter man den “nigerianska mardrömmen” föra matchen med sin brottning, kan det bli otroligt tuff för den som står på andra sidan. Hans otroliga mix av både brottning och striking gör att han är väldigt svår att ta kontroll över och känns nästintill omöjlig att stoppa då. Motståndet har dock inte varit bland de mest namnkunniga, men nu ställs han mot sitt kanske starkaste motstånd hittills i karriären.

Unibet: Demian Maia vinner matchen – 3.85 gånger pengarna.

Maia har valt att ta denna match med kort varsel då han fick hoppa in istället för en skadad Santiago Ponzinibbio. Det kanske inte är det absolut smartaste matchen att ta för Maia men han kommer från två raka förluster och är garanterat sugen på att få revansch nu mot Usman. 40-åringen kommer förmodligen att försöka få ner sitt motstånd så snabbt som möjligt för att sedan kunna använda sig av sin fantastiska jiu-jitsu. Han får dock passa sig för att inte bli nedtagen själv, då Maias nedtagningsförsvar inte är helt perfekt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *