in

UFC Fight Night 124: Blodig fight mellan Emil Meek och Kamaru Usman

Norske Emil “Valhalla” Meek åker på sin första förlust i UFC när han under söndagsnatten mötte den 10-rankade fightern Kamaru Usman under UFC Fight Night 124 i Kansas City, USA.

Meek hamnade direkt i backen i första ronden efter att han försökt sig på en giljotin som han inte lyckades med och därefter så hade Kamaru topp position men inte utan att Meek kämpade och lyckades slå och armbåga honom tills han fick upp ett jack ovanför Kamarus vänstra öga.

I andra ronden så hade Meek ett par bra kombinationer inledningsvis innan Kamaru åter fick ner honom på marken och Meek fick känna på hans armbågar från topp som gjorde att han fick blod över hela ansiktet.

Rond 3 började på samma sätt att Meek pressade på stående men Kamaru lyckades återigen få ner honom på backen via sin starka grappling som Meek inte hade något att sätta emot. Även om Meek hela tiden försökte ställa sig upp så var Kamaru för stark och lyckades gång på gång plocka ner en frustrerad Meek.

Till slut vann Kamaru Usman övertygande med domarsiffrorna 30-27, 30-27, 30-27 och har nu imponernade 7 raka vinster i UFC:s welterviktsdivision. Efter dessa vinster så känns det att Kamaru Usman borde få chansen att möta en topprankad motståndare och han var inte sen att utmana 3:e rankade Colby Convington

“Listen, I fought that fight at 30 percent, Everyone knows what I can do at 100 percent, and I dominant him at 30 percent.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *