in , ,

Det sämsta med UFC 230 – vi har listat de 3 sämsta momenten

Vilken gala UFC 230 blev. Matcherna höll hög kvalitet och spänningen var på absoluta toppnivån. Men trots en underhållande kväll fanns det några saker som behövs sågas.

MMA Betz har listat galans tre sämsta moment. Klicka här för att ta del av de tre bästa momenten.

3.Domaren Dan Miragliotta

Din främsta uppgift som MMA-domare är att säkerställa fighters fysiska hälsa. Det är inte alltid lätt att veta som domare när man ska ingripa och när man ska låta matchen fortgå. Vi har sett många exempel på när en fighter som varit rejält skakad gjort en överraskande comeback.

Men Chris Weidman var inte ett sådant fall. När Ronaldo Souza fick en ren träff som sänkte Weidman på marken så väntade brassen på att Miragliotta skulle bryta. Det gjorde inte Miragliotta vilket tvingade Souza att motvilligt slå några slag till – vilket han inte var glad för efter matchen.

2.Blandade känslor efter huvudmatchen

Huvudmatchen mellan Daniel Cormier och Derrick Lewis lämnade knappast någon överraskad. Cormier gjorde precis som han ville och hade inga problem med att brotta ner Lewis på marken och dominera den kraftfulle tungviktaren.

Även om många gläds för Cormier, som kommit att bli en supporterfavorit så är också känslan en aning deppigare då även Lewis seglat upp som en karismatisk och genuin fighter. Att se Lewis så dominerad var inte kul för många som börjat fatta tycke för Texas-bon.

1.En match som inte höll måttet

Huvudkortet på en PPV-gala brukar normalt vara öronmärkt för de stora matcherna. Därför är valet att lägga matchen mellan Jack Marshman och Karl Roberson på huvudkortet en aning märkligt. Visst innehöll matchen viss spänning till en början så länge Roberson fortfarande var explosiv men totalt sätt levererade inte matchen det fansen är vana vid för en huvudkortsmatch på en PPV.

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här


Mer nyheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *