in , ,

Det bästa med UFC 230 – vi har listat de 3 bästa momenten

UFC 230 blev en väldigt underhållande gala trots att många på förhand klagat på bristen av stjärnor. Fansen fick se många avslut och jämna matcher – bortsett från titelmatchen där Daniel Cormier gjorde precis som han ville mot utmanaren Derrick Lewis.

MMA Betz har listat galans tre bästa moment. Klicka här för att ta del av de tre sämsta momenten.

3.Weidman vs Jacare

Vilken supermatch. Det här mötet mellan två topprankade mellanviktare bjöd på kvällens kanske största show. Båda visade framfötterna och båda gick för att vinna. Jacare började minst bra och blev skakad av Weidmans förbättrade boxning. Men i tredje och sista ronden lyckades brassen Jacare gröta till det och lyckades mot slutet få in en träff som fick Weidman på fall. Om du inte sett den här matchen är det ett måste.

2.Adesanya visar klass

Israel Adesanya har gjort en kometkarriär i UFC. Han har mött medelrankade mellanviktare och vunnit enkelt varje gång. På UFC 230 skulle han få sitt stora test mot den högt rankade brottaren Derek Brunson. Många var av åsikten att Brunson skulle visa sig vara för tuff för Adesanya. Ack, så fel de hade. Adesanya var helt felfri när han busenkelt avslutade Brunson i den första ronden på knockout. Adesanya är på riktigt.

1.Blodfest på förkortet

På förkortet tävlade Julio Arce and Sheymon Moraes i fjädervikt. Matchen innehöll mycket och lite till. Men framför allt blev det en rejält blodig affär som fick igång publiken till max. Ett tag såg oktagonen ut som en brottsplats men blod över hela marken. Matchen vann Moraes på domslut.

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här


Mer nyheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *