Jon Jones: ”Jag dricker fortfarande sprit och röker marijuana”

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2018-11-28 00:00

Jon Jones har varit kanske UFC:s mest kontroversiella fighter någonsin. Den forne titelmästarens annars så fläckfria karriär har bland annat kantats av narkotika, alkohol och doping.

Jones har dessutom haft rättsliga problem, särskilt efter den incidenten från 2015 där han sågs smita från en olycka efter att ha kört på en gravid kvinna med sin bil.

För bara några år sedan pratade Jones öppet om hur han kämpade med att hålla sig nykter och att han gjort förändringar i sitt liv för att säkerställa det. Men nu avslöjar stjärnan att det längre inte är sant.

I en intervju med ESPN berättar Jones att han fortfarande brukar dricka alkohol och röka cannabis. Jones menar dock att han befinner sig i en mycket hälsosam plats.

No, I still drink and smoke pot, too, every once in a while. I’m in a very healthy place. I mean, who knows. My coaches know I drink. Not like a crazy, crazy amount. Some weekends, mainly on the weekends.

31-åringe ”Bones” är tydlig med att hans användande av cannabis och alkoholförtäring inte kommer att påverka honom inför kommande titelmatchen mot Alexander Gustafsson på UFC 232 i Las Vegas den 29 december

Vill du veta mer om UFC 232 och matchen mellan Jones och Gustafsson? Klicka här.

Nedanför följer oddsen för matchen.

Unibet håller Jones som favorit till 1.55 medan Gustafsson ger 3.15 gånger pengarna.

Mobilebet håller Jones som favorit till 1.58 medan Gustafsson ger 3.20 gånger pengarna.

Betfair håller Jones som favorit till 1.61 medan Gustafsson ger 3.25 gånger pengarna.

Bet365 håller Jones som favorit till 1.61 medan Gustafsson ger 3.25 gånger pengarna.

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här

Se fler av våra MMA speltips