UFC 249: Här är oddsen för samtliga matcher

Författare: Alexander Clausson

Publicerad: 2020-05-06 12:03

UFC är tillbaka och först ut är den framskjutna galan UFC 249. Eventet är det första av tre som kommer äga rum under en sjudagarsperiod. Nedan följer oddsen, levererade av Betsafe, för samtliga av helgens matcher.

Toppas av två titelmatcher

Kortet toppas av två titelmatcher och i huvudmatchen kommer Tony Ferguson kliva in som favorit till att ta hem lättviktsdivisionens interimbälte. För motståndet står det tidigare WSOF-mästaren Justin Gaethje.

I den delade huvudmatchen återvänder den tidigare bantamviktsmästaren Dominick Cruz till buren för första gången sedan 2016. Under helgens gala kommer han ställas mot viktklassens nuvarande mästare, den olympiska guldmedaljören Henry Cejudo. ”The King of Cringe” är i nuläget favorit till att ta hem segern mot Cruz och ett rakt vinnarspel på Cejudo ger 1.47 gånger insatsen tillbaka.

På huvudkortet kommer även två intressanta möten i organisationens tungviktsdivision att äga rum. Den tidigare titelutmanaren Francis Ngannou (1.33) ställs mot den obesegrade ’prospecten’ Jairzinho Rozenstruik (3.45) Även den tidigare NFL-proffset Greg Hardy kommer gå match. På andra sidan buren kommer Yorgan de Castro stå. Castro är obesegrad i sin professionella MMA-karriär och har avslutat fem av sina sex vinster via slag. Fyra av dessa avslut kom i matchens första rond.

UFC 249: Matchkort och odds

Huvudkort

Underkort