UFC 292: Sterling vs. O’Malley – Matchkort, sändningstider och odds

Författare: Ralph Nordahl

Publicerad: 2023-08-18 17:16

Den efterlängtade UFC-galan i Boston, Massachusetts, lovar att leverera en spektakulär helg med inte en, utan två explosiva titelmatcher. Kämparna är redo att stiga in i buren och ge allt för ära och titlar i en natt som kommer att präglas av spänning och dramatik.

Aljamain Sterling möter hypade Sean O’Malley

I huvudeventet kommer mästaren inom bantamvikt, Aljamain Sterling (23-3), att möta Sean O’Malley (16-1) i vad som kan vara Sterlings sista titelförsvar. Efter att ha triumferat över namn som Petr Yan och TJ Dillashaw har Sterling redan försvarat sitt bälte fler gånger än någon annan i UFC:s historia. Emellertid har han ibland kämpat med att få publiken att uppskatta honom då hans segrar varit oimponerande. En framgång här skulle driva honom till fjädervikt i jakten på dubbla bälten.

O’Malley, en kämpare med en imponerande uppsjö av segrar, går in i sin första titelmatch efter att ha byggt upp sitt namn genom imponerande prestationer och en stark social medie-närvaro. Hans senaste seger över Yan var inte utan kontrovers, men nu har han chansen att visa sin talang på den största scenen.

Zhang Weili utmanas av Amanda Lemos i spännande delad huvudmatch

Stråviktsmästarinnan Zhang Weili (23-3) står redo att försvara sin titel mot Amanda Lemos (13-2-1) i co-main event. Efter att ha besegrat Carla Esparza har Zhang en imponerande vinstsvit bakom sig och hon siktar nu på att fortsätta sina resa mot att bli historisk inom viktklassen. Lemos, å sin sida, kommer med två raka segrar mot starka motståndare, och en seger här skulle definitivt kasta henne in i titelbilden.

Övriga galan

På huvudkortet kan vi också förvänta oss en intensiv match mellan den obesegrade Ian Garry (12-0) och den erfarne Neil Magny. Med Geoff Neals avhopp har Magny chansen att ta en seger om mot en stor talang och som precis som honom hoppas ta ett steg närmare den efterlängtade titelmatchen.

Matchkort, sändningstider och odds

Nedan ser ni matchkortet i sin helhet med galans sändningstider. Inom parentes finner ni oddsen för UFC-galan satta av Unibet. I denna länk finner ni fullständiga odds.

HUVUDKORT (Startar klockan 04:00 och sänds på Viaplay)

UNDERKORT (Startar klockan 02:00 och sänds på UFC Fight Pass)

TIDIGT UNDERKORT (Startar klockan 00:30 och sänds på UFC Fight Pass)

*  TUF 31-final – lättvikt