UFC 301: Pantoja vs. Erceg – Matchkort, sändningstider och odds

Författare: Ralph Nordahl

Publicerad: 2024-04-30 13:43

Denna helg återvänder UFC äntligen till Rio de Janeiro, Brasilien, för en spännande gala som bjuder på både titelförsvar och en efterlängtad comeback av en av landets sanna legendarer.

Alexandre Pantoja sätter UFC-bältet på spel

I huvudmatchen kommer flugviktsmästaren Alexandre Pantoja att försvara sitt bälte för andra gången när han ställs mot den lovande utmanaren Steve Erceg. Pantoja, som senast besegrade Brandon Royval i december, är redo att möta Erceg, som får chansen att kämpa om titeln redan i sin fjärde match i oktagonen. Med hemmapubliken i ryggen och som bettingfavorit, kommer Pantoja att ge allt för att behålla sitt bälte.

Men galan bjuder också på en delad huvudmatch av episka proportioner när den legendariske Jose Aldo gör en efterlängtad comeback. Aldo, som meddelade sin pensionering efter en tuff förlust mot Merab Dvalishvili 2022, kliver åter in i buren för att avsluta sitt UFC-kontrakt. Den här gången kommer han att möta den amerikanske utmanaren Jonathan Martinez, som befinner sig på 13:e platsen i rankingen och har en imponerande 6-matchers segersvit. Martinez, känd för sin explosiva stil, kommer att utmana Aldo på dennes hemmaplan och försöka bryta legendens segertåg.

Matchkort, sändningstider och odds

Nedan ser ni matchkortet i sin helhet med galans sändningstider. Inom parentes finner ni oddsen för UFC-galan satta av Unibet. I denna länk finner ni fullständiga odds.

HUVUDKORT (Startar klockan 04:00 och sänds på Viaplay den 5:e maj)

UNDERKORT (Startar klockan 02:00 och sänds på UFC Fight Pass den 5:e maj)

TIDIGT UNDERKORT (Startar klockan 00:00 och sänds på UFC Fight Pass den 5:e maj)