in ,

5 UFC-stjärnor vi mer än gärna vill se göra comeback

Att gamla fighters går i pension och lämnar plats för nya talanger är vi vana med inom MMA. Men sedan finns de sådana stjärnor som lagt handskarna på hyllan trots att fansen gärna sett dem gå fler matcher.

MMABetz har listat fem UFC-fighters som vi gärna ser göra comeback i buren.

5.Anthony Johnson

”Rumble” har haft en lång karriär i allt från weltervikt till tungvikt. Men hans senaste sejour i lätt tungvikt var hans absolut mest imponerande. Efter två misslyckade titelmatcher mot Daniel Cormier valde dock hårdslående Johnson att sluta med MMA. Då han bara är 34 år gammal så är vi säkra på att han har mer att ge.

4.Chad Mendes

Mendes förlorade så sent som på UFC 232 mot Alexander Volkanosvki. Med tanke på hur bra Volkanovski är så det ingen skam. Då Mendes på grund av nyligen avtjänat dopingstraff varit borta ett längre tid så vill vi gärna se mer av honom. Att han fortfarande tillhör toppen råder ingen tvekan om.

3.Ronda Rousey

Alla kanske inte håller med här men vi tror starkt på att Rousey fortfarande har det i sig. Hon kan kanske inte kan bli mästare igen så länge Amanda Nunes är på toppen men underhållning kan hon nog definitivt erbjuda fansen. Med tanke på hur hårt sista perioden av karriären tog på henne mentalt så är en comeback tyvärr högst osannolik.

2.Nick Diaz

Det är ett evigt tjat om Diaz fortsatta UFC-karriär. Och det med all rätt. Den äldre av dem två Diaz-bröderna är en fröjd att se i buren och trots att han aldrig gått i pension officiellt så var det snart fyra år sedan vi senast såg honom gå match. Kom tillbaka!

1.Dan Henderson

Här har vi en riktig legendar som gjort och vunnit det mesta. ”Hendo” gick i pension efter sin knappa titelförlust mot Michael Bisping för cirka två år sedan. Trots att han hunnit bli 48 år gammal så har brottaren en fightingstil som åldras väl. Henderson kan utan tvekan knocka en och annan av dagens mellanviktare i UFC.


Mer nyheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *