Cory Sandhagen vs. Song Yadong i planerna för UFC-gala i september

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2022-06-17 18:41

En kamp i UFC:s bantamviktsdivision mellan Cory Sandhagen och Song Yadong rapporteras vara i görningen för den 17:e september. Matchen kommer att bli den första för Sandhagen under 2022, medan Yadong går sin andra för året i och med mötet.

Cory Sandhagen vs. Song Yadong

UFC-säsongen är i full rullning och nya, spännande matchningar blir kända för var vecka som går. En av de senaste kamperna som skall vara planerade av organisationen kommer stå i bantamviktsdivisionen. Till UFC-galan den 17:e september rapporteras den nummer 4 rankade Cory ”Sandman” Sandhagen (14-4) att drabbas samman med den nummer 9 rankade sydkoreanen Song ”Kung Fu Monkey” Yadong (19-6-1, 1 NC). Deras kamp skall även vara huvudmatchen under tillställningen.

Cory Sandhagen har ännu inte gått en match under 2022. Hans senaste två oktogonframträdanden har dock slutat i en förlust för den nu 30-årige amerikanen. Det här har resulterat i att Sandhagen halkat ner lite i bantamviktsrankningen. Hans planerade motståndare till galan i september, Song Yadong, har hittills gått en match för året. Den slutade i en seger mot den nu pensionerade Marlon ”Magic Man” Moraes (23-10-1) via knockout.