Erin Blanchfield vs. Talia Santos till augusti

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2023-06-28 21:26

En kamp i kvinnornas flugviktsdivision i UFC har blivit klar för augusti månad. Amerikanskan Erin Blanchfield planeras ta sig an Brasiliens Talia Santos kommer kliva in i oktogonen den 26:e augusti för att göra upp i en kamp på tre ronder.

Blanchfield vs. Santos

En spännande kamp mellan två flugviktare i UFC kommer brinna av inpå sensommaren. Det handlar då om en match mellan Erin ”Cold Blooded” Blanchfield (11-1) och Talia Santos (19-2). De två delar i dagsläget en placering i rankningen på plats nummer 3. Kampen kommer bli den andra under 2023 för en 24-åriga Blanchfield, som hittills består som obesegrad i sin UFC-karriär med fem raka segrar i organisationen. Santos å sin sida har varit mindre aktiv den senaste tiden.

Matchen mot Blanchfield kommer bli den första på över ett år för brasilianskan. Kampen de två emellan kommer äga rum under galan den 26:e augusti. Huvudmatchen under tillställningen kommer stå i männens fjäderviktsdivision, när den forne mästaren Max ”Blessed” Holloway (24-7) tar sig an sydkoreanen Chan Sung ”The Korean Zombie” Jung (17-7).