3 anledningar till varför du inte får missa UFC Fight Night 140

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2018-11-15 00:00

UFC Fight Night 140 är långt ifrån en av årets mest fullspäckade galor. Lördagens gala har trots det mycket att erbjuda.

MMA Betz har listat tre anledningar till varför du inte får missa den kommande UFC-galan.

1.Första galan i Argentina

UFC har under åren erövrat land efter land. Numera arrangerar de galor över hela världen och även om man redan slagit rot i flera länder så finns det många kvar. Helgens gala går av stapeln i Estadio Mary Terán de Weiss i huvudstaden Buenos Aries. När UFC besöker ett nytt land för första gången brukar det ge en stark skjuts för nationens inhemska intresse för sporten. Det bådar gott för sportens framtid då Argentina är en toppnation inom idrott rent generellt.

2.Kan Ponzinibbio eller Magny bli en titelutmanare på allvar?

Galans huvudmatch står mellan Santiago Ponzinibbio och Neil Magny. Santiago är rankad på plats 10 i weltervikt medan Magnys återfinns på plats 8. Om matchen levererar över förväntan och någon av de två kan få till ett avslut så lär avståndet till att få en titelchans krympa avsevärt. Framför allt med tanke på att flera av de högre rankade welterviktarna redan fått en titelchans.

3.Bra spel och odds

Som vanligt för alla UFC-galorna så finns det många bra spel som man kan satsa på. Med andra ord finns pengar att vinna. Är du osäker på hur du ska satsa dina slantar eller vilka matcher som är spelbara? Kika gärna på våra speltips, se nedanstående länkar.

Speltips: Bra spelvärde på Darren Elkins mot Ricardo Lamas – se oddsen

Speltips: Khalil Rountree tippas besegra debutanten Johnny Walker – se oddsen

Speltips: Neil Magnys vs Santiago Ponzinibbio – se oddsen

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här

Se fler av våra MMA speltips