Jack Hermansson favorit hos bettingbolagen i mötet mot Darren Till

Författare: MMABetz

Publicerad: 2020-08-25 18:40

Nu har oddsen för matchen mellan Darren Till och svensken Jack Hermansson släppts. De visar att Till öppnar upp som underdog. 

Jack favorit mot Till

Det var förra veckan som man gick ut med att Till skulle ställas mot Hermansson den 5 december. Deras möte kommer att bli huvudmatchen på ett Fight Night-evenemang. Det är en viktig match för viktklassen och segraren kommer att få en rejäl skjuts framåt, mot en framtida titelmatch. När man hade meddelat att matchen skulle ske dröjde det inte länge förrän oddsmakarna öppnade upp oddsen för drabbningen. 

Öppningsoddsen i Las Vegas ligger på -145 för Jack Hermansson och +125 för Darren Till. Hermansson öppnade alltså som bettingfavorit på -145, vilket innebär att ett vunnet spel på 145 dollar skulle resultera i en vinst på 100 dollar. Om du däremot skulle satsa 100 dollar på Till och vinna, så skulle du få 125 dollar. 

Om Hermansson 

Jack Hermansson, 32, är en svensk MMA-utövare som har ett record på 21 vinster och 5 förluster. Han rankas som den fjärde bästa i mellanviktsdivisionen. Hermansson har vunnit viktiga matcher mot Kelvin Gastelum, Ronaldo “Jacare” Souza och Gerald Meerschaert. Han har vunnit fem av sina sex senaste matcher. Hermansson har snabbt stigit i divisionens rankningar de senaste 5 åren. Om han vinner matchen mot Till kan han få en chans på titeln. 

Om Till 

Darren Till, 27, är en engelsk MMA-utövare med ett record på 18 vinster, 3 förluster och 1 oavgjord match. Han rankas just nu som nummer sex i UFC:s mellanviktsdivision. Han har vunnit “Fight of the Night” två gånger och “Performance of the Night” en gång. Den senare utmärkelsen fick han efter en TKO-vinst mot Donald Cerrone 2017. Han har gjort bra ifrån sig i UFC, men han behöver få till någon eller några signaturvinster innan några titelchanser kan komma på fråga.