Kevin Holland intresserad i Nick Diaz-kamp

UFC

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2021-12-09 16:16

UFC-fightern Kevin Holland säger sig vara intresserad i ett potentiellt möte i oktogonen med veteranen Nick Diaz. Enligt Holland, har han drömt om en kamp med Diaz ända sedan sin tid i DWCS. Varken Holland eller Diaz har i dagsläget en motståndare planerad.

Kevin Holland ställer in siktet på Nick Diaz

Kevin ”Trailblazer” Holland (21-7, 1 NC) har fått se sin status i UFC stagnera lite den senare tiden. Efter att ha exploderat i en triumferande frammarsch under 2020, står han idag med två försluter och en No-Contest i sina tre sista framträdanden. För tillfället saknar han en motståndare att ta sig an i sin nästa kamp. Holland anser sig dock vara redo att återvända till oktogonen och har en speciell veteran i åtanke som danspartner i buren: Den härdade veteranen Nick Diaz (26-10, 2 NC).

I been waiting to slap the slap man since I was on Dana White’s Contender Series. We had a little run in. I think it’s a fight the fans will want the commentators to just shut up and listen to the punches landing and our mouths flapping.

Holland tycks ha tröttnat på att sitta vid sidlinjen av sporten, en tristess som inte minst hans senaste inlägg på Instagram vittnar om.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av kevin holland (@trailblaze2top)

Det är inte bara ”Trailblazer” som ser Diaz som det perfekta motståndet. Även den gamla MMA-fightern och nu panelmedlemmen i Bellator ”Uncle” Chael Sonnen är av samma åsikt. Vad UFC har att säga om en potentiell Holland vs. Diaz-matchning är i dagsläget oklart. Även Nick har varit tystlåten över alla spekulationer kring honom, för en gångs skull.