Lista: De 10 mest rippade stjärnorna inom MMA – svensk på listan

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2018-10-29 00:00

Då har det blivit dags igen för en ny lista. Den här gången rankar vi på MMA Betz de 10 mest vältränade stjärnorna i MMA.

Notera att det bara är vad vi kan se med vita ögat som vi baserar våra omdömen på.

10.Sage Northcutt

Unge Northcutt har blivit anklagad för användning av otillåtna preparat men aldrig åkt dit för det. Oavsett så är han ett fysiskt monster som klarat två repetitioner i knäböj på otroliga 180 kg. Grymt för att vara en welterviktare.

9.Luke Rockhold

Rockhold är inte bara en ex-mästare i UFC utan också modell. Han gör regelbundet jobb framför kameran för klädmärket Calvin Klein. En lite mer slimmad men väldigt rippad kropp. Given på plats

8.Ilir Latifi

Trots sina blotta 177 cm tävlar Latifi i lätt tungvikt och har till och med också gjort matcher i tungvikt. Han kompletterar sin brist på längd genom sin otroliga fysik. Den ende svensken på den här listan.

7.Phil Davis

Davis är kanske mest känd i Sverige för att vara träningskamrat till Alexander Gustafsson. Den förre brottaren är bredaxlad som få och har knappt någon fett på kroppen. Numera tävlar Davis i Bellator.

6.Hector Lombard

Kubanen Lombard är inte alls så lång, han mäter bara 175 cm, men tävlar trots det i mellanvikt. Med en otroligt kompakt kropp och muskler så det blir över. Har enligt många trästumpar till ben.

5.Todd Duffee

Med sina 190 cm och 118 kg spåddes Duffee en lysande framtid. Men trots sina fysiska egenskaper tog karriären aldrig fart på allvar. Han är dock given här på plats 5.

4.Tyron Woodley

Här har vi en kille som matchar sin imponerande fysik med minst lika imponerande fightingegenskaper. Woodley är för tillfället mästare i weltervktsklassen och har inte visat några tendenser alls till någon formdipp.

3.Yoel Romero

Tänk nu på att Romero hunnit bli 41 år gammal. Mellanviktaren är trots sin ålder en av UFC:s bäst tränade personer. Ett genetiskt monster.

2.Francis Ngannou

En av bara två tungviktare på den här listan. Vi är ju normalt vana att se tungviktare med stora magar men det är långt ifrån sant när det kommer till Ngannou. Och ja, han slår lika hårt som man tror vid en första anblick på hans bilder.

1.Paolo Costa

Costa ser väldigt skräckinjagande ut och bilderna på brassen talar för sig själva. Men han är minst lika bra i buren och levererar alltid brutala och explosiva fighter.

Se även vår lista på de mest otränade stjärnorna i MMA-historien. Klicka här.

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här

Se fler av våra MMA speltips