in ,

Lista: De 6 längsta förlusttrenderna i UFC:s historia

Det är alltid lika kul att följa en fighter i medgång och som radar upp seger efter seger. Tony Ferguson är en sådan som vunnit elva raka matcher i lättvikt. Hans kollega och mästaren Khabib Nurmagomedov har lika många raka vinster och har faktiskt aldrig förlorat under hela sin MMA-karriär.

Men sen finns det de som det går sämre för.

MMA Betz har listat fem fighters med den längsta förlustsviten i UFC.

6.Josh Koscheck – 5 matcher

TUF 1-deltagaren Koscheck var ett hett namn när han kom fram i UFC innan 2010. Men sedan tappade han förmågan att ta en smäll och sin explosiva kraft. Under 2016 tog han klivet över till Bellator för att gå ytterligare en match innan han gav upp.

Gissa hur det gick i den matchen? Förlust.

5.BJ Penn – 5 matcher

Smått otroligt att en sådan legendar som BJ återfinns på denna lista. Men Penn har faktiskt fortsatt sin proffskarriär trots att han tappade sin magi för flera år sedan. Han är för närvarande inbokad att möta Ryan Hall på UFC 232 och kan där förlänga sviten till sex raka förluster.

BJ må vara en ikon för många men han verkar inte själv kunna inse när det är dags att erkänna att han bör lägga handskarna på hyllan.

4.Andrei Arloviski – 5 matcher

Ryssen var för en herrans massa år mästare i tungviktsklassen. Sen bar skeppet ut mot andra organisationer i andra kontinenter med blandade resultat. Men Arlovski har hela tiden lyckats vända på steken. Efter att ha förlorat fem raka mot namn som Stipe Miocic och Marcin Tybura tog han sig tillbaka med två raka vinster.

Tråkigt är dock att han sedan dess förlorat två nya matcher. Kanske dags att lägga av?

3.Elvis Sinosic – 6 matcher

Australiensaren Sinosic försökte verkligen. Han fick sitt första UFC-kontrakt redan 2001 och inledde då med seger. Men sen blev det tre raka förluster och han fick lämna organisationen. Men Sinosic kom dock tillbaka i två omgångar men förlorade varenda match han gick i UFC.  Bland annat mötte han Michael Bisping.

Sinosic insåg nog att det var dags kort efter och gick i pension 2007.

2.Phil Baroni – 6 matcher

Baroni har aldrig varit superframgångsrik i buren men däremot väldigt underhållande. 42-åringen har tävlat över hela världen och för flertalet olika organisationer. Trots att Baroni vunnit en del i UFC så kan han absolut inte vara nöjd med sina insatser.

Sex raka förluster i världens bästa organisation talar sitt tydliga språk.

1.Hector Lombard – 6 matcher

Lombard värvades till UFC från Bellator där han var regerande mellanviktsmästare. Förhoppningarna var stora och han fick krita på ett saftigt kontrakt. Men hans UFC sejour har inte gjort en kotte glad.

Han inledde trevande men har sedan 2016 förlorat sex raka matcher mot namn som Dan Henderson, Anthony Smith och C.B. Dolloway. Han är fortfarande inte sparkad från UFC utan kanske blir det sjuka raka torskar inom kort.

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här


Mer nyheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *