Neil Magny möter Shavkat Rakhmonov i kamp planerad till den 25:e juni

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2022-04-15 16:16

En welterviktskamp i UFC mellan Neil Magny och Shavkat Rakhmonov planeras äga rum under UFC-galan den 25:e juni. De två har varsin seger redan under 2022 och är i dagsläget rankade nummer 10 respektive nummer 15 i divisionen.

Magny vs. Rakhmonov till juni

En av de senaste matchningarna i UFC som har bekräftats är ett topp-15 rankat möte i organisationens welterviktsdivision. Enligt rapporter skall Neil ”Haitian sensation” Magny (26-8) vara redo att ta sig an ryssen Shavkat ”Nomad” Rakhmonov (15-0) under UFC-galan planerad till den 25:e juni. Magny kommer in i mötet med en vinst i ryggen under det här året samt en plats nummer 10 i welterviktsrankningen. I sitt senaste oktogonframträdande lyckades Magny besegra Max ”Pain” Griffin (18-9) via ett delat beslut den 26:e mars.

Även Rakhmonov har registrerat en seger hittills under året, dock ligger han lite lägre på en nummer 15 position i viktklassen. Vinsten kom mot Carlston ”Mcoambique” Harris (17-5) som den obesegrade ryssen kunde förgöra via knockout med en strålande spinning hook kick samt slag. Magny vs. Rakhmonov är på papperet en spännande matchning, där inte minst den sistnämnda har mycket att vinna i en potentiell topp-10 position i UFC:s welterviktsdivision.