Oddsen inför returen Khabib Nurmagomedov vs Conor McGregor är ute

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2018-10-18 00:00

Vi vet alla hur den första matchen gick mellan Khabib Nurmagomedov och Conor McGregor. Khabib dominerade McGregor innan han lyckades koppla ett grepp i fjärde ronden som tvingade McGregor att klappa.

Även om Khabib var favorit inför matchen så fanns det många frågetecken inför matchen. Skulle Khabib klara av att ta emot McGregors hårda och precisa slag? Dessa frågetecken röjdes ordentligt under matchen men efterspelet som följde har dock överskuggat vad den ryske lättviktsmästaren åstadkom i buren.

Sedan matchen har Conor McGregor krävt en returmatch, men Khabib verkar inte så sugen på just det. Samtidigt så kanske en avstängning väntar för hans agerande efter matchen då han attackerade McGregors tränare utanför buren.

Alla som följer UFC vet dock att McGregor normalt sett får som han vill. Så en returmatch är inte helt osannolikt utifrån vad den stora stjärnan McGregor vill och utifrån vad både UFC och Khabib har att tjäna på det i form av pengar.

Oddsen släppta för returmatchen

Unibet har till och med släppts oddsen för en sådan match trots att den inte är officiell. Och den här gången är Khabib en ännu större favorit. En seger för Khabib ger bara 1.28 medan McGregor erbjuds till 3.45.

Men frågan är om inte oddsen för Khabib bör vara ännu lägre med tanke på hur det hela slutade i Las Vegas den 6 oktober. Se oddsen från Unibet här.

Se fler av våra MMA speltips