Oro över formen på Nick Diaz följande skuggboxningsvideo

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2021-09-23 17:32

Det finns dem som oroar sig över hur Nick Diaz kommer att prestera i sin kamp med Robbie Lawler under helgens UFC 266. Detta följer att en skuggboxningsvideo på veteranen cirkulerat på sociala medier, i vilken han inte anses se särskilt bra ut.

Avslöjas Nick Diaz med videon?

Inför sin kamp mot ”Ruthless” Robbie Lawler (28-15, 1 NC) nu till UFC 266 har den återvändande veteranen Nick Diaz (26-9, 2 NC) engagerat sig i lite marknadsföring av helgens match. Utöver ett par medieframträdanden, har han även profilerat starkt i UFCs försök att höja förväntningarna inför mötet med Lawler. Bland annat har Diaz medverkat i en video, i vilken han enkelt skuggboxas för tittarnas nöje. Det tycks dock som om reaktionen på 38-åringens viftande med händerna har väckt oro hos många av fansen, vilka inte tycker han ser redo ut för en professionell MMA-match.

Många drar trådar mellan Diaz skuggboxning och den av den forne tungviktsmästaren i boxning Evander Holyfield (44-10-2, 29 KOs). Inför sin uppvisningsmatch med den MMA-veteranen Vitor ”The Phenom” Belfort (26-14, 1 NC) höll även Holyfield på med lite uppvärmning av samma slag som Diaz. Den gamle slagskämpen såg inte särskilt bra ut där heller, och det skulle visa sig att han inte besatt vad som krävdes för att besegra Belfort i ringen. MMA-tungviktaren Arjan Singh Bhullar (11-1) poängterar detta i ett inlägg på Twitter.

After seeing Evander Holyfield move around before his comeback I’m not looking forward to this legend coming back either after seeing this….

Finns det anledningar till att oroa sig för Nicks chanser tack vare publikationen av hans skuggboxningsvideo? Eller är det förhastat att döma ut den tidigare Strikeforce-mästaren till följd av klippet?