Sean O’Malley: Henry Cejudo är pank och behöver pengarna från UFC-match

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2022-11-02 18:18

Enligt UFC-bantamviktaren Sean O’Malley finns det en mycket god anledning till att den tidigare mästaren i divisionen Henry Cejudo planerar en återkomst till sporten. O’Malley föreslår att Cejudo är helt utan pengar och behöver en UFC-match för ekonomins skull.

O’Malley påstår att en pengafattig Cejudo behöver inkomster från UFC-fight

Det var förra veckan som det började spridas rykten om att den tidigare flug- och bantamviktmästaren i UFC Henry ”Triple C” Cejudo (16-2) är på väg tillbaka till sporten. Cejudo pensionerade sig i 2020 efter att ha besegrat Dominick ”The Dominator” Cruz (24-4) i en titelkamp om det sistnämnda bältet.

Nu är det dock en återvändo som förväntas, vilken har bemötts av såväl kritik som prisande från olika delar av MMA-världen. En av dem som anser sig ha en insikt i varför Cejudo åter en gång vill trä på sig handskarna är ”Sugar” Sean O’Malley (16-1, 1 NC). Enligt UFC-stjärnan, står ”Triple C” idag med en tom plånbok i handen.

Det skall alltså vara en utgång ur pensionen som är ekonomiskt motiverad. O’Malley föreslog nyligen i en intervju att Cejudo enbart har $37 på sitt bankkonto och är i desperat jakt på en UFC-match.

I heard from someone close to Henry that he’s got like $37 in the bank and he’s literally just trying to do anything to get some money and trying to book a fight.

Vare sig den ekonomiska situationen som O’Malley lägger fram är sann eller ej, är i dagsläget okänt. Cejudo själv har inte givit det som en anledning till att han planerar en återkomst till oktogonen.