Shane Burgos vs. Charles Jourdain klart för den 16:e juli

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2022-06-03 15:55

En kamp i UFC:s fjäderviktsdivision mellan Shane Burgos och Charles Jourdain har blivit klar för galan planerad till den 16:e juli. Tidigarr rapporter om mötet sade att de två skulle gå kamp under UFC 276. Det visar sig nu att det korrekta datumet är till UFC Long Island.

Shane Burgos tar sig an Charles Jourdain

En spännande kamp i fjädervikt är planerad att äga rum under UFC Long Island i mitten av juli. Matchen blir en nordamerikansk uppgörelse mellan jänkaren Shane ”Hurricane” Burgos (14-3) och kanadicken Charles ”Air” Jourdain (13-4-1). Burgos kommer in i mötet med en vinst i ryggen från november förra året. Han är i dagsläget rankad nummer 14 i viktklassen.

Jourdain har i dagsläget en segersvit på två raka matcher, där den senaste vinsten kom i april månad. ”Air” står utan en rankning i fjädervikt för tillfället. Kortet under galan har redan börjat ta en fin form, där bland annat huvudmatchen står mellan den tidigare titelutmanaren i fjädervikt Brian ”T-City” Ortega (15-2, 1 NC) och mexikanen Yair ”El Pantera” Rodriguez (13-3, 1 NC).