UFC St. Louis: Lewis vs. Nascimento – Matchkort, sändningstider och odds

Författare: Ralph Nordahl

Publicerad: 2024-05-10 13:26

I helgens UFC-gala i St. Louis, Missouri, återvänder en tungviktare som är omåttligt populär bland fansen: Derrick Lewis.

Derrick Lewis går ännu en huvudmatch

Efter en tuff förlust mot Jailton Almeida senast, är det nu dags för Lewis att försöka återta vinstkolumnen. Hans motståndare denna gång är Rodrigo Nascimento, en av de farligaste submissionspecialisterna i tungvikt. Frågan är om Lewis kan bjuda på ännu en minnesvärd knockout eller om Nascimento kommer att sätta stopp för det och ta sin fjärde raka seger.

I galans co-main event får vi se St. Louis-sonen Joaquin Buckley ta sig an Nursulton Ruziboev i vad som förväntas bli en spännande match. Med tio raka vinster under bältet kliver Ruziboev in med en imponerande meritlista, medan Buckley, som har tre raka segrar, hoppas kunna klättra i rankingen genom ännu en imponerande prestation. Det blir en kamp där båda fighters har mycket att vinna och förlora, och publiken kan förvänta sig spänning från början till slut.

Matchkort, sändningstider och odds

Nedan ser ni matchkortet i sin helhet med galans sändningstider. Inom parentes finner ni oddsen för UFC-galan satta av Unibet. I denna länk finner ni fullständiga odds.

HUVUDKORT (Startar klockan 01:00 och sänds på Viaplay den 12:e maj)

UNDERKORT (Startar klockan 22:00 och sänds på UFC Fight Pass den 11:e maj)