UFC 230: Jack Marshman kan slå favoriten Karl Roberson – se oddsen

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2018-10-30 00:00

Nu till helgen går UFC 230 av stapeln på Madison Square Garden Arena i New York. UFC har efter många om och men slutligen lyckats skrapa ihop ett starkt matchkort. I förmatcherna finns flera bra och jämna matcher. En av dessa är den mellan Jack Marshman och Karl Roberson.

Marshman har ett record på 22 segrar och 7 förluster. Walesaren är för oss svenskar mest känd för att ha besegrat Magnus Cedenblad för snart två år sedan. Han har totalt fyra matcher i UFC varav hälften är segrar. Senast förlorade han dock på submission mot BJJ-esset Antonio Carlos Junior.

Hans motståndare Karl Roberson är betydligt mindre meriterad med ett record på 6 segrar och bara 1 förlust. 28-åringen tog sin in i UFC via Dana White’s Tuesday Night Contender Series och har sedan dess vunnit en och förlorat en. Hans senaste match tidigare i maj slutade med torsk mot veteranen Cezar Ferreira i slutet av första ronden.

Marshman ska inte underskattas

Trots sin erfarenhetsbrist är Roberson ansedd som favorit i matchen mot Marshman. Han är definitivt den mer atletiska av de två mellanviktarna och har bara gått till domslut en gång i sin karriär. Men man ska definitivt inte underskatta Marshman i den här fighten då han har tävlat i den absoluta toppen i flera år och även han har en tendens till att inte gå tiden ut.

Unibet erbjuder Roberson till 1.35 och Marshman till 3.00.

På Mobilebet kan du spela Roberson till 1.32 och 3.25 för Marshman.

Betfair ger 1.40 för Eubanks medan Marshman ger 2.87.

Ta del av Betfairs fina välkomsterbjudande där ni får 100% bonus på er första insättning.
Ta del av erbjudandet här

Se fler av våra MMA speltips