UFC Free Fight: Se Marvin Vettori vs. Karl Roberson

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2021-10-20 16:38

Nu har UFC publicerat mellanviktsmatchen mellan Marvin Vettori och Karl Roberson till deras YouTube-kanal. Vettori och Roberson möttes i juni förra året i en kamp som den förstnämnde skulle komma att vinna genom submission sent in i den första ronden.

Marvin Vettori bemästrar Karl Roberson

Nu till helgen är det åter en gång dags för den italienske mellanviktskämpen i UFC Marvin ”The Italian Dream” Vettori (17-5-1) att träda in i oktogonen. I sin tredje match under 2021 tar sig 28-åringen an en fruktad knockoutartist i Brasiliens Paulo ”Borrachinha” Costa (13-1). De två kommer in i matchen under liknande omständigheter, då de båda mötte den regerande mästaren i divisionen Israel ”The Last Stylebender” Adesanya (21-1) i sin respektive senaste match.

Inför lördagens kamp mot Costa har UFC sett det som lämpligt att lägga upp en av Vettoris tidigare kamper på organisationens YouTube-kanal. Valet föll på ”The Italian Dream”s batalj med amerikanen Karl ”Baby K” Roberson (9-4) från den 13 juni 2020. Det var ett svåråtkomligt möte, som fick skjutas upp vid ett antal tillfällen. När de två väl stod mitt emot varandra i oktogonen fanns det dock inga tvivel om vem som var den bättre fightern den kvällen. Sent in i den första ronden kunde Vettori finna avslutet via en RNC, för att därmed ta sig sin då tredje seger på raken.

Se Marvin Vettori vs. Karl Roberson i videon nedan!